Zde může být vaše reklama.
Středa 8.5.
Svátek má Den osvobození od fašismu(1945)
Menu

Policisté hledají svědky dopravní nehody

Policisté hledají svědky dopravní nehody

foto: Policie ČR

12. 01. 2020 - 15:00

Řidič nákladního vozidla tovární se údajně vyhýbal neznámému osobnímu vozidlu tovární značky, jehož řidič při předjíždění ohrozil výše uvedeného řidiče. Ten aby zabránil střetu, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde v příkopu havaroval.

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 11. ledna 2020 v 11:45 hodin na silnici I. třídy č. 26 mezi obcemi Březí a Horšovský Týn. Řidič při řízení nákladního vozidla tovární značky Renault Master ve směru jízdy od Březí na Horšovský Týn se údajně vyhýbal neznámému osobnímu vozidlu tovární značky Peugeot stříbrné barvy, jehož neznámý řidič jel ve směru jízdy na Březí a na rovném úseku předjížděl neznámé vozidlo. Při předjíždění ohrozil výše uvedeného řidiče vozidla Renault Master, který aby zabránil střetu, najel na pravou krajnici, přičemž vyjel vpravo mimo komunikaci, kde v pravém silničním příkopu havaroval. Ke střetu vozidel nedošlo. Neznámý řidič na místě dopravní nehody nezastavil a pokračoval v jízdě.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

Další články